Postoji par mogucih "fora" kako da izvedete ovo....

Kada ljudi iz kompanije dodju da popisu stvari koje zelite da preselite, nemojte im prijaviti sve (npr.- prijavite orman jedan ali ne i drugi, prijavite TV ali ne i drugi, nemojte prijaviti trosed, itd., mislim da ste shvatili). Nakon toga vi cete dobiti cenu na osnovu mnogo manje kolicine nego sto u stvari selite.

Kada vam radnici dodju da presele stvari postoji mogucnost da nece ni pregledati detaljno sta da sele vec ce vas pitati sta ide sta ne ide i tada vi imate mogucnost da im pokazete sta hocete i da kazete da nose...pa ako budete imali srece prenece vam mnogo vise stvari nego sto ste stvarno platili.

Druga opcija je da jedan od radnika ipak ima zaduzenje da proveri popis sa ugovora.....e tada je na vama da probate da postignete dogovor sa njim i sa radnicima i da im ponudite da cete direktno njima platiti malo veci baksis, tj. , da cete ih bolje castiti sto ce vas sigurno izaci jeftinije nego da ste platili kompaniji, a radnicima ce se mnogo vise isplatiti nego da zovu kompaniju i dodaju na ugovor, posto njima ide samo procenat. Izracunajte koliko bi izaslo ako bi morali da zovu kompaniju da vam naplati i zatim procenite sa kojim bi iznosom oni bili zadovoljni da ih castite na ruke.