...Naravno ovo je najlepsi slucaj za svakoga...ali da ne biste osigurali da dobijete ono za sta ste platili treba da obratite paznju na par stvari kada trazite kompaniju koja ce vas preseliti.

Kao sto sam naveo u prvom clanku one postoje....a jedna od vaznijih stavki jeste da proverite da li kompanija koristi odgovarajucu opremu kojom ce preseliti vase voljene stvari. Pre svega pitajte da li drveni namestaj zavijaju u cebadi i tako ih stite od mogucih ogrebotina (koje su izuzetno ceste) i na koji nacin stite vasse lomljive i osetljive stvari poput kuhinjskih elemenata i ukrasa.

Druga bitna stvar je da nadjete agenciju koja ce vam naplacivati po kvantitetu i kolicini stvari koje imate a ne po satu...jer tada postoji mogucnost da dobijete radnike koji su placeni identicno tako i koji ce se truditi da vam se zadrze u stanu i da otegnu ovaj posao sto je moguce duze a samim tim verovatno i traljavije (posto ce imati ceste pauze na kojim predpostavljate cime ce se osvezavati) . . .

....i naravno proverite da li su vam ugovorom sve stvari pokrivene osiguranjem od stete koje bi kompanija morala da vam ponudi